Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
Reptielachtigen

De Reptielachtigeni
Reptiel-achtigen (ook vaak met de Engelse naam reptilians aangeduid), zijn een oeroud buitenaards ras dat oorspronkelijk afkomstig is uit een ander universum. Door de samenvoeging van twee universums kwamen ze ook in het onze terecht. De God van ons universum noemt dit in zijn gesprekken met oud-journaliste en medium Suzanne Ward (1) "achteraf een fout" omdat hij niet voorzien had hoe dit ras zou gaan huishouden in zijn universum. Voor veel mensen zal het idee dat God fouten kan maken misschien moeilijk te bevatten zijn, maar zoals gezegd, het hele idee achter de Schepping was om te ervaren. Dus ook God en de Schepper weten van tevoren niet precies hoe dingen zich zullen ontwikkelen.

Hoewel er ook positieve reptielachtige volken zijn die zich spiritueel ontwikkelen, zijn de negatieve berucht om hun kwaadaardigheid en agressie. Deze soort is uit-ontwikkeld. Je kunt ze vergelijken met de witte haai in onze oceanen, die zich ook al honderdduizenden jaren niet meer ontwikkelt. Het dier is af. En het resultaat is indrukwekkend. Een volwassen reptielachtige is een vier meter lang, fysiek en mentaal ijzersterk, compleet telepatisch, ongelofelijk snel en intelligent wezen. Ze kunnen duizenden jaren oud worden.
"De ultieme krijgers," noemt de Andromedaanse contactee Alex Collier ze (2). "Als je er ooit eentje tegenkomt, kun je maar één ding doen: wegwezen."

Uiterlijk

Volbloed reptielachtigen hebben een schub-achtige huid en lopen net als mensen rechtop. Ze lijken qua fysieke bouw verder ook wel op mensen, met als grootste verschil dat ze eieren leggen. De negatieve reptilians die op Aarde leven, vormen de top van de piramidevormige machtsstructuur waarmee de illuminati onze planeet regeren, en hebben dus alle touwtjes in handen. Een voormalige menselijke slavin van hen, Arizona Wilder (3), vertelde dat er op Aarde meerdere plekken zijn waar hun eieren bewaard en uitgebroed worden. In Franse en Belgische kastelen bijvoorbeeld, die eigendom zijn van machtige illuminati-families zoals de Rothschilds.

Hoe hoger de status van een reptielachtige, hoe meer hij zichzelf fysiek versiert met bijvoorbeeld een staart, vleugels en een benige krans om zijn hoofd. Door de mentale kracht van een reptielachtige kan hij zelf beïnvloeden hoe zijn lichaam eruit ziet. Op onderstaande foto is een kunstwerk te zien die de opper-reptielachtige afbeeldt, bijgenaamd "Het Beest". Die hield zich vroeger schuil ergens in een ondergrondse stad in Amerika, maar er zijn berichten dat hij de Aarde inmiddels verlaten heeft. Het wereldwijde illuminati-netwerk waaraan hij leiding gaf, is echter nog volop actief.

Het Beest

"Het Beest"


Reptielachtigen dragen vaak zwarte kleding van een beschermende stof die zelfherstellend is. Daarom worden ze door de Pleiadiërs ook wel gekscherend "de Zwarte T-shirts" genoemd. Naar menselijke maatstaven worden reptielachtigen omschreven als 'zeer lelijk'. Net als mensen en greys bestaan er naast grote reptielachtigen ook kleinere soorten in het universum.

In 1996 liep de Amerikaan Jonathan Reed (4), een beginnend arts, in het bos een buitenaards wezen tegen het lijf, dat direct zijn hond aanviel. Hij slaagde erin het wezen neer te slaan met een stuk hout en nam het mee naar huis. Daar maakte hij er foto's en video-opnamen van. Omdat dit wezen ook zwarte, zelf-herstellende kleding droeg, werd vermoed dat het hier om een kleine reptielachtige ging. Dit is één van de foto's die hij nam:

Reptielachtige?

In een later interview met het Amerikaanse radiostation Coast to Coast AM vertelde Jonathan Reed echter dat het hier niet om een reptielachtige ging, maar om een robotisch wezentje dat voor een andere (vredelievende) buitenaardse beschaving onderzoek aan het doen was op Aarde (5). Hij heeft inmiddels ook contact gehad met die beschaving.

Hierdoor zijn er voor zover ons bekend nog steeds geen foto's van reptielachtigen in het openbaar verschenen.

Hun interesses

Aangezien negatieve reptielachtigen helemaal klaar zijn met hun ontwikkeling, hebben ze nog maar één ding te doen: hun tijd verdrijven. En dat doen ze door overal in het universum rottigheid uit te halen. De duizenden jaren durende oorlogen tussen mensachtigen en reptielachtigen in het universum zijn legendarisch.

Overal waar reptielachtigen erin slagen om een mensenvolk te veroveren, zijn de gevolgen niet te overzien: ze eten de mensen op, maken hen tot slaven en misbruiken en martelen ze op alle mogelijke manieren. Hun voorkeer gaat uit naar kinderen. Ook seksueel, want reptielachtigen zijn erg seksgerichte wezens. De energie die een kind uitstraalt dat in doodsangst verkeert, wordt door de negatieve reptielachtige ervaren als een lekkernij. Reptielachtigen leven zowel in de derde als vierde dimensie. Ze kunnen hiertussen heen en weer schakelen, maar daarbij hebben ze vaak wel hulp nodig, bijvoorbeeld van een aardse meester(es) die ze oproept.

Shape shifting

Een bijzondere eigenschap die ze hebben, is dat ze van gedaante kunnen verwisselen. Dit wordt vaak in het Engels aangeduid met "shape shifting". Ze kunnen een menselijk DNA-pakket met zich meedragen, waarop ze naar wens kunnen overschakelen. Hierdoor veranderen ze van een groot reptielachtig wezen van honderden kilo's in een mens van nog geen honderd kilo. De meeste natuurkundigen zullen roepen dat dit onmogelijk is, maar dat komt omdat de precieze werking van DNA bij hen nog onbekend is. Maar DNA dicteert energie, en kan ieder organisme van de ene vorm spontaan in een andere vorm laten veranderen.

Onderzoeker en helderziende Stewart Swerdlow werd als kind gebruikt voor experimenten in het black ops circuit, waar hij veel over reptielachtigen leerde. Volgens hem kunnen reptielachtigen eenvoudig in mensen veranderen, omdat mensen zelf ook een reptielachtig genenpakket in zich dragen.

Dat komt doordat onze mensensoort homo sapiens lang geleden in Zuid-Afrika gecreëerd werd door de buitenaardse Anunnaki. Zij mixten hun eigen half menselijk/half reptielachtige DNA met het DNA van de mensachtigen daar, die oorspronkelijk uit Lemurië afkomstig waren. Hierdoor bestaat het oudste gedeelte van het menselijk brein nog steeds uit het zogenaamde 'reptielenbrein' en lijkt de mens als embryo ook meer op een klein reptieltje (met staart en reptielenpootjes (6)). Om goed te kunnen shapeshiften moeten reptielachtigen echter wel regelmatig menselijk vlees en bloed en angst-energie tot zich nemen.

Reptielachtigen die geen menselijk DNA-pakket met zich meedragen, maken vaak gebruik van een andere techniek om van gedaante te veranderen. Hierbij wordt via een draagbaar apparaatje een hologram gecreëerd dat zo solide is, dat het oogt als een normaal menselijk uiterlijk (7).

Omdat de reptielachtige hun werkelijke aard is, is het niet altijd even makkelijk voor hen om in hun menselijke vorm te blijven. Vooral als er woede of opwinding in het spel is, kost het ze moeite om de controle te bewaren en zie je de eerste fase van de gedaantewisseling soms al doorkomen via hun ogen of hun huid. Hun ogen krijgen dan langwerpige pupillen, en hun huid wordt groen en schub-achtig.

Baas boven baas

Hoe sterk reptielachtigen ook zijn, uiteindelijk wint spirituele kracht het altijd van fysieke kracht in het universum. De hoogst ontwikkelde spirituele wezens kunnen hele bergen verschuiven met één enkele gedachte.

Dit betekent dan ook dat de reptielachtigen het niet voor het zeggen hebben in de kosmos. Lang geleden overheersten de reptielachtigen ons universum, maar ze zijn inmiddels allang voorbijgestreefd door beschavingen die wél het pad van vrede en liefde gevolgd hebben. Die werken eendrachtig samen in hun spirituele en technologische ontwikkeling, en hebben door heel het universum hun krachten gebundeld. Hierdoor werd hun beheersing van energie, en dus hun technologie en hun wapens (die ze alleen defensief gebruiken), zoveel beter dan die van reptielachtige en andere negatieve rassen, dat ze geen enkel gevaar meer van hen te duchten hebben.

De samenwerking onder negatieve rassen is veel minder, omdat die elkaar onderling vaak ook wantrouwen en haten. Dit weerhoudt ze er echter niet van om nog steeds dood en verderf te zaaien op planeten die nog niet zo ver zijn in hun ontwikkeling. Voor hen is niet spirituele ontwikkeling, maar militaire kracht bepalend voor de hiërarchie. Met dit gedrag schenden ze weliswaar voortdurend de Universele Wet van Niet-Inmenging, maar aangezien ieder levend wezen vrije wil gekregen heeft van de Schepper, gaan ze hier ongestoord mee verder. God straft nooit, hij probeert alleen het goede in zijn universum zoveel mogelijk aan te moedigen en het kwade bij te sturen. Hierbij krijgt hij o.a. hulp van de Galactische Federatie. Uiteraard creëert het opzettelijk beschadigen van anderen wel karma.

Beeldje van een reptielachtig wezen, gevonden tussen de Nomoli collectie

Beeldje van een reptielachtig wezen, gevonden tussen de Nomoli collectie uit Sierra Leone


Reptielachtige bezoekers zijn al heel vaak op Aarde geweest. Ze waren zelfs de eerste intelligente wezens die ooit voet op onze planeet zetten, miljoenen jaren geleden. Hierdoor zien ze onze planeet ook als hun eigendom. Door conflicten of uit verveling vertrokken ze echter altijd weer.

Hun laatste bezoek

De meest recente keer verliep hun komst niet met veel wapengekletter, maar hadden ze een ander plan bedacht. Ruim 4.000 jaar geleden arriveerden ze met een relatief kleine groep, die besloten had om de boel hier te gaan terroriseren, zónder op te vallen. Wellicht hadden ze van eerdere ervaringen geleerd dat je veel langer kunt genieten van al het goede dat een mensenvolk te bieden heeft (mensenvlees, seks, bloedrituelen, mensenjachten, angst-energie etc.) als ze niets in de gaten hebben. Hiervoor moet het volk zo onwetend mogelijk gehouden worden.

Kennis = macht, en dus moest er zoveel mogelijk kennis onder de mensen vernietigd worden. De verschillende branden in de bibliotheek van Alexandrië in de Romeinse tijd zijn hier een bekend voorbeeld van. Hierbij is een schat aan kennis verloren gegaan, o.a. over Atlantis en Lemurië, buitenaardse beschavingen, spiritualiteit en hoge technologie. Maar ook de verwijdering van hoofdstukken en teksten uit de Bijbel die verhaalden over buitenaardse bezoekers, zoals het Boek van Enoch, was hier het gevolg van.

Daarnaast werd er wereldwijd geïnfiltreerd in universiteiten, zodat de belangrijkste informatie verwijderd kon worden uit studieboeken en vervangen door informatie die het establishment ondersteunde. En tegenwoordig worden vrijwel alle media, behalve het internet, gecontroleerd, zodat het volk een constante stroom van angstwekkend nieuws en onzinnig vermaak te verwerken krijgt.
Het volk moest te allen tijde afgeleid worden van de waarheid. Geef ze brood en spelen, luidde het credo van de door de reptielachtigen aangestuurde heersende klasse, dan zou het volk wel tevreden blijven.

Wereldheerschappij

Deze tactiek werkte jarenlang wonderwel, en de reptielachtigen slaagden er inderdaad in om bijna de hele wereld te controleren, zonder dat de menselijke bevolking iets in de gaten had. Ze bouwden een indrukwekkend, grotendeels onzichtbaar netwerk op dat tot op de dag van vandaag nog overeind staat dankzij de inspanningen van miljoenen medewerkers.

Maar ook onder die medewerkers wordt de hoeveelheid kennis op een minimum gehouden. Zo weten de lagere afdelingen van geheime diensten, overheidsorganen, farmaceutische bedrijven, legers en gerechtelijke instanties vaak echt niet voor wie ze uiteindelijk werken. En wat hun agenda is. Zelfs hoger in de piramide-structuur wordt alles zoveel mogelijk van elkaar gescheiden gehouden en kent bijna niemand het hele plaatje. Compartimentalisatie wordt dat genoemd, oftewel werken op een "need to know" basis. Niemand wordt meer verteld dan strikt noodzakelijk is.

Wie in opstand komt tegen dit systeem, zoals presidenten die hun land op een positieve manier willen hervormen of uitvinders die vrije energie-apparaten willen introduceren, wordt omgekocht, bedreigd of een kopje kleiner gemaakt (8).

Behalve de volbloed reptielachtigen zijn er ook veel kruisingen tussen mensen en reptielen, die hybriden worden genoemd. Deze zijn er in alle soorten en maten. Sommige hebben veel reptielenbloed in zich, anderen weinig. De meeste houden niet van schoonheid of natuur, maar van smerige, zedeloze plekken. Ze worden aangetrokken door plaatsen als Las Vegas. Ook in Hollywood en op TV zijn ze veelvuldig te vinden, want ze scheppen er genoegen in om zich voor het publiek voor te doen als normale mensen, terwijl ze dat stiekem niet zijn. Het duistere kamp is dol op geheimen.

Het eind is in zicht

De acties en plannen van de reptielachtigen op Aarde blijven dus grotendeels voor ons verborgen. Er zijn echter signalen dat hun invloed op Aarde afneemt, of zelfs al grotendeels verdwenen is. In de aanloop naar de Ascensie wordt de Schumann-frequentie van onze planeet steeds hoger, en daar kunnen wezens met een lage vibratie zoals zij niet tegen. De vredelievende entiteiten afkomstig van Sirius die gechanneld worden door Sheldan Nidle, zeggen dat de Aardse reptielachtigen al 1994 in vrede sloten met de Galactische Federatie, en vertrokken (9).

Omdat God en hoog ontwikkelde beschavingen het principe van vrije wil zoveel mogelijk respecteren, worden de daden van de reptielachtigen getolereerd zolang het de algemene balans van het leven in het universum niet in gevaar brengt. In zekere zin is hun rol zelfs nodig, want voor de ontwikkeling van een ziel is het nuttig om ook negativiteit te ervaren. Een leven in dualiteit (een maatschappij met zowel goede en slechte kanten, zoals de onze), verschaft de ziel tal van inzichten die in hogere dimensies nauwelijks te leren zijn. Dit komt hem van pas als hij zich verder ontwikkelt en anderen gaat helpen, wat gezien wordt als het hoogste goed in het universum.

Daarom kan de rol van negatieve entiteiten, zoals met alles in het universum, ook niet zwart/wit gezien worden. Er zijn bronnen (10), (11) die zeggen dat een uiterst negatieve ontwikkeling uiteindelijk ook tot eenwording met de Schepper kan leiden, en zelfs nog sneller dan een pad van verlichting. Daarom is het beter om niet te oordelen, en erop te vertrouwen dat je ooit op een dag duidelijk zal worden hoe ingenieus het allemaal in elkaar zit.

------------------------------------------------------------------------------------


Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer