Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
Piramides

Piramides
Op alle continenten op Aarde en op veel plekken onder water zijn piramides te vinden. In tegenstelling tot wat de reguliere wetenschap beweert, zijn ze niet met behulp van slaven en touwen gemaakt, maar door buitenaardse bezoekers en door oude volken die de techniek van buitenaardse en interdimensionale wezens geleerd hadden, zoals de Atlantiërs.

Piramides hadden vele functies, daarom ging de meeste tijd niet zitten in het bouwen, maar in het ontwerpen ervan. Ze dienden o.a. als lichtbakens, als plek om te mediteren, als plaats voor initiaties, als geneesapparaat, als bron van vrije energie (1), als antenne om van elders in het universum te "horen" wat er gaande was op Aarde, als kalender, als communicatiesysteem, als stabilisator en als transportsysteem. Hoewel ze later soms ook als graftombe voor koningen gebruikt zijn, werden ze hiervoor oorspronkelijk niet ontworpen. In de Grote Piramide van Gizeh bijvoorbeeld is nog nooit een mummie gevonden.

De piramides van Gizeh

  De bouw van de piramides

Voor de Grote Piramide van Gizeh zijn 2,3 miljoen stenen gebruikt die bij elkaar zo'n 6,5 miljard kilo wegen. De top wijkt minder dan 5 cm af van het midden van de ruim 50.000 m2 grote, vierkante basis. Deze top bevindt zich op exact 29,9792458 graden noorderbreedte, wat refereert aan de snelheid van het licht (299792458 meter per seconde). In het omliggende complex zijn perfect op maat gesneden, granieten stenen van 200 ton gebruikt. Het zagen van zulke blokken kan met onze huidige techniek alleen maar met zaagsnedes van diamant, die een druk van twee ton moeten kunnen uitoefenen. De basis van de piramide van Gizeh is exact even groot als die van de Piramide van Zon in Teotihuacán, Mexico.

Het complex van de piramides van Gizeh is in tegenstelling tot dat van Teotihuacán maar gedeeltelijk blootgelegd en toegankelijk voor het publiek, omdat sommige aanwijzingen het vermoeden van hogere invloeden wel erg voor de hand liggend zouden maken (en zoals bekend hebben de machthebbers dat liever niet). Zo ligt er bovenop een berg ten noorden van Gizeh de piramide van Abu Rawash, die alleen maar vanuit de lucht (!) toegankelijk is (2).

De bouw van piramides nam relatief korte tijd in beslag en was met de superieure technologie die de bouwers tot hun beschikking hadden, geen al te ingewikkelde opgave. Voor zowel het op maat snijden als het transporteren van de stenen werden geluidstechnieken gebruikt.

Hoe geluid een steen kan laten zweven

Ieder geluid heeft een bepaalde frequentie. Dit geldt ook voor alle vaste voorwerpen, want alle materie is licht-energie die op een bepaalde frequentie vibreert. Als twee frequenties elkaar ontmoeten, kan dat opmerkelijke resultaten opleveren. De dichtheid van bijvoorbeeld een steen kan ermee opgeheven worden, zodat die steen in een status terechtkomt waarin hij geen enkele hardheid, weerstand of gewicht meer heeft. Dan kun je hem met je blote handen bewerken.

Daarom zijn er in Zuid-Amerika ook prachtige artefacten gevonden van een gesteente dat ook vandaag nog niet te bewerken is door mensen (3). En daarom ook zijn er in de piramide van Gizeh steenblokken gevonden waar een haar uit stak. Dus niet uit de naden, maar uit de steen zelf. Waarschijnlijk het gevolg van een piramidebouwer die tijdens het snijden van de onvaste steen een haartje verloor.

De grootste bekende piramide ter wereld is die van Cholula in Mexico

De grootste bekende piramide ter wereld is die van Cholula in Mexico, met een volume van 4,45 miljoen kubieke meter. De Grote Piramide van Gizeh in Egypte is weliswaar hoger, maar heeft een volume van 'slechts' 2,5 miljoen kubieke meter.

Helaas zal de piramide van Cholula waarschijnlijk nooit helemaal blootgelegd worden, omdat de Spaanse machthebbers er in de 16e eeuw een kerk bovenop gebouwd hebben. Dit is een wereldwijd verschijnsel en maakt deel uit van een doelbewuste poging van de illuminati door de eeuwen heen om de overblijfselen uit de oude wereld zoveel mogelijk af te dekken. Ook konden ze met hun op angst gerichte religieuze dogma's op deze manier de postieve energie van de leylijnen waarop de piramides gebouwd zijn, verstoren (4).

Inzet: maquette van de vermoedelijke opbouw van de piramide  Transport door de lucht

Voor het transporteren van de enorme blokken werd ook geluid gebruikt. Geconfronteerd met een bepaalde frequentie gaat ieder voorwerp, hoe zwaar ook, zweven. In India vermaken sommige straatartiesten hun publiek met dergelijke technieken, en ook op internet is hier het een en ander over te vinden (5), (6). Deze technieken vormen enkele van de geheimen die in het bezit zijn van de vrijmetselaars, en deze orde dankt haar naam hier ook aan. Enkele van de grootste kathedralen ter wereld zijn met behulp van geluid door hen gebouwd en ook "mysterieuze" oorden zoals Coral Castle in Florida (7) zijn hiermee gecreëerd.

Tenslotte werd bij de bouw van de piramides ook gebruik gemaakt van de enorme geestelijke krachten van de bouwers ("mind over matter"), waardoor de stenen zich perfect naar elkaar voegden en vrijwel naadloos aan elkaar kwamen te liggen. Deze techniek werd ook gebruikt bij andere megalithische bouwwerken, bijvoorbeeld de muren van Sacsayhuaman in Peru.

De perfect aaneen sluitende muren van Sacsayhuaman, bij Cuzco in Peru

De perfect aaneen sluitende muren van Sacsayhuaman, bij Cuzco in Peru


  Nieuwe ontdekkingen

Lange tijd werd gedacht dat de Grote Piramide van Gizeh de hoogste ter wereld was, maar op dit moment wordt bij Visoko in Bosnië een nog hogere piramide blootgelegd (8). Deze piramide maakt net als Gizeh en Teotihuacán deel uit van een groot complex, waarvan alle andere piramides nu nog bedekt zijn. Net als de Egyptische regering probeert de Bosnische regering verder onderzoek naar dit complex zoveel mogelijk te dwarsbomen, uit angst voor ontdekking van zaken die eigenlijk verborgen moeten blijven voor het publiek (9).

Er zijn wereldwijd duizenden piramides te vinden (10). De piramides in Italië, Rusland, China, Mongolië, Oezbekistan, Indonesië, Zuid-Afrika, Australië, de Filipijnen en de Verenigde Staten zijn nog nauwelijks bekend en vaak nog overwoekerd met vegetatie. De regeringen weigeren ze schoon te maken of er aandacht aan te besteden, en in enkele gevallen zijn ze zelfs vernietigd (11), (12), (13).

Ook onder water liggen nog veel onontdekte piramides. De Yonaguni piramide voor de kust van Japan begint nu langzaam haar geheimen prijs te geven (14), maar over de nog naamloze piramides bij de Bahama eilanden (15) en Cuba is nog nauwelijks iets bekend. Er zijn getuigenissen van Amerikaanse mariniers die vertellen dat ze met onderzeeërs voor de kust van Cuba op meer dan 700 meter diepte door mensenhanden gemaakte structuren gevonden hebben. Piramides, sfynxen, gebouwen en wegen, hierogliefen-achtige inscripties etc. Ze vonden er zelfs nog werkende machines (!), inclusief lampen die nooit uit gingen.
Deze machines werden direct door de marine verwijderd, en zijn nu waarschijnlijk alleen voor een select publiek te bezichtigen in één van de geheime musea van de illuminati. Ook bij Russisch onderzoek in de buurt van de Bermuda Driehoek werden piramide-achtige structuren op 700 meter diepte ontdekt (16).

Piramides zijn niet alleen een aards verschijnsel, want ook op de maan en op vele andere planeten en hun manen zijn soortgelijke constructies te vinden. Op maanfoto's die door NASA vrijgegeven worden, zijn deze steevast weggewerkt.

De Grote Piramide van Gizeh in Egypte: 2,3 miljoen steenblokken, 6,5 miljard kilo in totaal

De Grote Piramide van Gizeh in Egypte: 2,3 miljoen steenblokken, 6,5 miljard kilo in totaal


  Kenmerken

Veel piramides voldoen aan dezelfde voorwaarden:

 1. De driehoekige vorm met vierkante basis

 2. De zijden liggen precies naar de vier windrichtingen toe

 3. Ze liggen rond de "hemelevenaar" (17) (de lijn die de evenaar zou zijn als de aardas niet scheef stond)

 4. Ze bevatten allerlei gangen en kamers

 5. Ze zijn gemaakt van steen (hoewel de meeste Chinese piramides gemaakt zijn van een harde grondsoort en een enkele zelfs van ijzer)

 6. Ze zijn op dezelfde manier gebouwd, op een grondvlak van grote, ongelijke blokken steen die naadloos in elkaar passen. Dit grondvlak is uiterst bestendig tegen aardbevingen

 7. Eronder bevinden zich gangenstelsels die piramides onderling vaak met elkaar verbinden

 8. Ze zijn geörienteerd op sterren(beelden), zoals op Orion, Sirius, de Pleiaden en Cygnus (Zwaan)

Tot slot zijn vrijwel alle piramides, maar ook megalithische monumenten zoals Stonehenge, gebouwd op kruispunten van leylijnen, de krachtige energielijnen die een onzichtbaar raster rond de aardbol vormen. Dit geeft ook al aan dat de bouwers van deze constructies veel kennis hadden van onze planeet.


Piramides en piramide-achtige constructies verspreid over de hele wereld (en eentje daarbuiten).
De laatste vier afbeeldingen komen uit "The Orion Conspiracy"

 1. Gizeh, Egypte
 2. Jebel Barkal, Soedan
 3. Teotihuacán, Mexico
 4. Chichén Itzá, Mexico
 5. Chichén Itzá, Mexico
 6. Uxmal, Mexico
 7. Calakmul, Mexico
 8. Tikal, Guatemala
 9. Lamanai, Belize
 10. Xunantunich, Belize
 11. Tazumal, El Salvador
 12. Akapana, Bolivia
 13. Monk Mound, VS
 14. Le Perthus, Pyreneeën, Frankrijk
 15. Güímar, Tenerife, Spanje
 16. Pico, Azoren, Portugal
 17. Mauritius
 18. Visoko, Bosnië
 19. Nemrut Dağı, Turkije
 20. Ziggurat van Ur, Irak
 21. Vijayanagara, India
 22. Baksei Chamkrong, Cambodia
 23. Borobudur, Java, Indonesië
 24. Sukuh, Java, Indonesië
 25. Chocolate Hills, Filipijnen
 26. Ji'an, China
 27. Xi'an, China
 28. Zuid-Mongolië
 29. Yonaguni, Japan
 30. Locatie onbekend
 31. IJzeren piramide, locatie onbekend
 32. Onder water, locatie onbekend
 33. Op de maan


  Bloeiperiodes

De meeste piramides werden gebouwd tijdens het Atlantische tijdperk, nu meer dan tienduizend jaar geleden. Niet alleen in Atlantis zelf, maar ook in de koloniën die de Atlantiërs over heel de wereld gesticht hadden. Sommige hiervan zijn wellicht pas gebouwd nadat het moedercontinent verging, aangezien veel overlevende Atlantiërs hier naartoe vluchtten en ze hun hoge technologische en spirituele niveau daar soms nog vrij lang vast wisten te houden. Maar het is moeilijk om van iedere piramide of tempel uit de oude wereld precies te zeggen wanneer hij gebouwd is. Niet alleen omdat steen niet goed te dateren valt, maar ook omdat de buitenaardsen die ook na de val van Atlantis nog naar de Aarde bleven komen, over minimaal dezelfde hoge technologie beschikten om zulke indrukwekkende gebouwen en kunstvoorwerpen te maken.

In sommige gevallen geeft de positionering van de constructies misschien een clou over de herkomst van de bouwers. Zo staan bijvoorbeeld Abusir (Egypte), Chichén Itzá (Mexico), Tikal (Guatemala), de Borobudur in Indonesië en de nauwelijks bekende piramides van Mauritius (18) in het teken van het sterrenbeeld de Pleiaden. Hetzelfde geldt voor sterren(beelden) als Orion, Draco en Cygnus die her en der te herkennen zijn. Ook zien we overeenkomsten in de beelden van goden die aanbeden werden op verschillende plekken, zoals Horus, die als havik aangeduid werd. Of Quetzalcoatl, de gevederde slang (19). Al was die laatste waarschijnlijk geen echte god, maar meer een symbool voor (de ruggengraat van) iemand die kundalini bereikt had, oftewel volledige spirituele ontplooiing. Dit werd in Atlantis als hoogste goed beschouwd.

Wat het allemaal nog ingewikkelder maakt, is dat zodra de oorspronkelijke bouwers verdwenen waren, de inheemse volken die de bouwers eerst als goden beschouwd hadden, maar al te graag bezit namen van hun bouwwerken. Ze gaven er hun eigen draai aan en verbouwden hier en daar wat, waardoor moderne archeologen die nu primitieve werktuigen en potscherven vinden, ervan uitgaan dat die ook van de bouwers waren. Het gevolg is dat we vandaag de dag opgescheept zitten met een ondoordringbare wirwar van aanwijzingen en theorieën waar geen mens (althans wij niet) nog wijs uit kan worden. Je hoeft maar een aflevering van "Ancient Aliens" aan te zetten om er een indruk van te krijgen.

Siriaanse farao's

Feit is wel dat het waarschijnlijk niet altijd even goed boterde tussen de groepen die bezit namen van de Aarde in het postdiluviale tijdperk. Want op veel megalitische plaatsen zijn sporen van opzettelijke vernieling en zelfs nucleaire aanvallen (20) aangetroffen. Ook de vele ondergrondse gangenstelsels die niet alleen onder, maar ook tussen de oude stenen bouwwerken over heel de wereld aangetroffen zijn, doen vermoeden dat men wellicht iets te vrezen had vanuit de lucht (21).

Wat de piramides van Gizeh betreft, lijkt het zeker dat er ook nadat de overgebleven Atlantiërs in Egypte ten onder gingen, nog periodes geweest zijn waarin buitenaardse bezoekers een cultuur rondom deze multifunctionele constructies opbouwden. Het bekendste en meest recente voorbeeld is de tijd van de farao's. Zij breidden de complexen rond de piramides uit en brachten tal van versieringen aan, zoals beelden en muurschilderingen. Uit deze tijd stammen ook de bekende hierogliefen, waarin overigens nooit verwezen wordt naar de bouw van de piramides.

Er zijn aanwijzingen dat er in deze laatste periode meerdere buitenaardse rassen tegelijk in Egypte gevestigd waren, die zich vermaakten met de aardbewoners. Zoals gebruikelijk met vreemd uitziende wezens die in grote schepen neerdaalden vanuit de hemel, werden ze door de lokale bevolking onmiddellijk als goden geaccepteerd. Uit beelden, tekeningen en röntgenfoto's van farao's blijkt dat veel van deze 'goden' verlengde schedels hadden. Zulke schedels zijn ook op andere plekken op Aarde gevonden, en lijken typerend te zijn voor bewoners van één of meer planeten rond de ster Sirius B.

Ook zijn er tal van afbeeldingen van dierachtige personen in de complexen gevonden. Door de moderne wetenschap worden deze vreemde figuren afgedaan als maskers of goden, maar dit zouden ook typeringen kunnen zijn om de verschillende buitenaardsen in die tijd mee weer te geven. De hondachtigen stonden misschien symbool voor bezoekers uit het Sirius sterrensysteem. Want Sirius wordt van oudsher ook wel de Hondsster genoemd, door beschavingen over heel de wereld (22), die volgens "de heersende opinie" niet met elkaar in contact stonden. De havikachtige personen zouden de Anunnaki kunnen symboliseren, die Horus aanbaden en net de val van Atlantis op hun geweten hadden.

En de ibis-achtige figuren zouden symbool kunnen staan voor vogelachtige buitenaardsen of bezoekers uit het sterrenbeeld Zwaan. Moderne Egyptologen zijn van mening dat deze figuren de god Thoth voorstellen, maar aangezien er over heel de wereld afbeeldingen van vogelachtige figuren gevonden zijn, zoals op Paaseiland, in Armenië, de VS (23), (24) en in de grotten van Lascaux in Frankrijk, zou het verhaal ook heel anders kunnen zijn.

Een leeuw, een vogel en enkele mensenhoofden met hoge hoofddeksels (of verlengde schedels?) zien de zon opkomen bij de nog niet blootgelegde piramide van Nemrut Dağı in Turkije. Hoog aan de sterrenhemel houden de ster Sirius en het sterrenbeeld Orion, wellicht het thuis van hun makers, nog altijd de wacht over hen

Een leeuw, een vogel en enkele mensenhoofden met hoge hoofddeksels (of verlengde schedels?) zien de zon opkomen bij de nog niet blootgelegde piramide van Nemrut Dağı in Turkije. Hoog aan de sterrenhemel houden de ster Sirius en het sterrenbeeld Orion, wellicht het thuis van hun makers, nog altijd de wacht over hen


  Tijdreizen

Zoals we ook al zagen bij de kunstvoorwerpen, maakt het feit dat sommigen de kunst van het tijdreizen machtig zijn, de zaak er ook niet eenvoudiger op. Hoewel 'onmogelijke' zaken zoals de Waldemar Julsrud collectie en mensachtige voetstappen in miljoenen jaren oude aardlagen (25) dan opeens eenvoudig te verklaren zijn, wordt het tegelijkertijd zinloos om nog te proberen om een definitief geschiedenisbeeld te schetsen. Iedere periode uit het verleden kan immers bezocht en veranderd worden door tijdreizigers, wanneer ze maar willen. En hoewel het heden dan ook direct mee verandert, zorgt het ervoor dat geen enkel geschiedenisboek eeuwige houdbaarheidswaarde heeft.

Van het Montauk Project (26) en klokkenluiders zoals Andrew Basiago (27) weten we dat de illuminati het tijdreizen ook al tientallen jaren machtig zijn. Zou dit de reden kunnen zijn dat er in sommige Egyptische hierogliefen voorwerpen opduiken zijn die sprekend lijken op moderne militaire helikopters?

Helikopter in hierogliefen

In de tempel van Abydos in Egypte zijn hierogliefen gevonden waarop duidelijk een helikopter en andere vliegende voorwerpen te zien zijn


  ------------------------------------------------------------------------------------


Andere interessante links:
 • David Wilcock Talks About Russian Pyramid Research. Onderzoeker David Wilcock bespreekt de verbluffende energetische effecten van de piramide-vorm.
  Link werkt niet meer? Misschien staat hij nog ergens anders op YouTube

 • UFOTV Presents...: Ancient Aliens In Mexico and the American Southwest (fragment op 47:07). De piramide van Cuicuilco in Mexico is gedeeltelijk bedekt door een lava-stroom van tenminste 8.000 jaar oud. De piramide zelf moet dus ouder zijn dan dat.
  Link werkt niet meer? Misschien staat hij nog ergens anders op YouTube

 • The True History Of All Pyramids. Fysicus Nassim Haramein heeft meer dan 10 jaar onderzoek gedaan naar de piramides in alle landen. In de oude teksten van Egypte staat nergens dat ze de piramides aan het bouwen zijn, er staat dat de zonnegoden ze gebouwd hebben. In de tempel van Osiris zijn met lasers afbeeldingen gemaakt op keiharde pilaren. De afbeeldingen lijken een beetje op graancirkels, het zijn grafische symmetrische figuren. Zelfs nu is er nog geen techniek die dat kan.
  De sfynx werd gevormd uit de rotsen die daar al lagen, hij werd dus niet gebouwd. De rotsblokken die van de sfynx af gehouwen werden, liggen nog steeds voor de sfynx en wegen 200 ton per stuk. De waterslijtage op z'n lijf duidt op langdurige regens, die daar voor het laatst 10.000 jaar geleden waren. Er ligt ook een standbeeld van Ramses II dat uit één blok graniet gecreëerd is, van 1000 ton. Niemand kan het verplaatsen. Ook zijn er veel obelisken van graniet die nog zwaarder zijn. Maar de mijn waaruit het graniet komt, is ver weg daarvan, aan de andere kant van de Nijl, achter een bergrug.
  Link werkt niet meer? Misschien staat hij nog ergens anders op YouTubeShare |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer