Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
De UFO-artefacten van Mexico

De UFO-artefacten van Mexico
De UFO-artefacten van Mexico
In een droog gebied in Centraal-Mexico, tussen de plaatsen Pinos en Ojuelos de Jalisco, worden sinds jaar en dag de meest bizarre artefacten gevonden (1), (2). Ze worden al meer dan tien jaar onderzocht door geïnteresseerden, die zich verenigd hebben in de stichting Nahui Ollin ("Nahui Ollin" is de Azteekse benaming voor het tijdperk waarin wij nu leven, de zogenaamde "Vijfde Wereld").

Ze proberen de regering en de wetenschap te overtuigen van het belang van hun vondsten, maar die tonen geen enkele interesse.

De kunstvoorwerpen verwijzen soms naar Azteekse kalenders, maar tonen ook afbeeldingen van astronauten (3), kometen en buitenaardse wezens. Er zijn veel UFO's te zien (4), o.a. eentje die uit de zon komt vliegen, in de staart van een komeet die door een andere UFO getrokken wordt (5). Ook zijn er wormgaten te zien. Er zitten poppetjes met punthoofden bij, langwerpige hoofden, kleine ogen, hele grote ogen, er staan zonne-uitbarstingen op, zwarte gaten, UFO's met wezens erin, noem maar op.

De UFO-artefacten van Mexico


De gebruikte materialen en de kundigheid waarmee de voorwerpen gecreëerd zijn, doen de onderzoekers versteld staan. Zo is er een groot alien-hoofd gevonden, dat uit allerlei verschillende steensoorten samengesteld is. Het is zo mooi afgewerkt, dat er geen enkele overgang tussen de materialen voelbaar is (6).

Klaus Dona

De UFO-artefacten van Mexico
Veel voorwerpen zijn meegenomen door de eerlijke vinders, en sieren nu huiskamers in de streek op. Maar er zijn er zoveel, dat er nog steeds regelmatig nieuwe stukken gevonden worden. Eén boer vond er niet minder dan 3.000 in een grot. Er werden er een aantal opgestuurd naar de Oostenrijkse kunsthistoricus Klaus Dona, die ook onderzoek deed (7).

Dona stelde vast dat er van die 3.000 voorwerpen, 2.500 van steen gemaakt zijn, variërend in grootte van ongeveer een medaillon tot 50 cm (8). De rest is gemaakt van kaoline, een klei-mineraal dat tegenwoordig wordt gebruikt bij het maken van keramiek en vuurvaste materialen. Daarnaast wordt het toegepast als vulstof voor lijm en verf, als coating voor hoogwaardig papier, en zelfs als middel tegen diarree.

Er zijn geen twee stukken hetzelfde. Op veel stukken zit glans, maar als Dona het nat maakte, liet dat tot zijn verbazing snel los. Hij dacht dat het nep was, maar volgens deskundigen kan dat wel. Als niet exact het juiste bewerkingsproces gebruikt is, kan glans onder invloed van zonlicht of vocht weer loslaten van kaoline, zelfs na honderden jaren.

Om het geheel nog raadselachtiger te maken, werd in de grot bij de 3.000 kunstvoorwerpen ook een kristallen schedel aangetroffen.

De UFO-artefacten van Mexico


------------------------------------------------------------------------------------


Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer