Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
Vrije Energie

Vrije Energie
In het universum is vrije energie (nulpuntenergie) een vanzelfsprekende zaak. Dat is ook niet zo vreemd, want alles is energie, zoals Einstein al ontdekte (E = mc2). En iedere vorm van energie is om te zetten in een andere vorm van energie (elektriciteit bijvoorbeeld), door de frequentie aan te passen waarop de energie zich beweegt. Dat komt omdat de basis-energie voor ieder element hetzelfde is, namelijk de energie van licht/liefde. Net zoals je een huisje van lego kunt afbreken en er een poppetje van kunt maken.

Volgens buitenaardse bronnen die in contact staan met aardbewoners (al dan niet via channeling), zijn wij een van de weinige beschavingen die een dergelijk hoog niveau bereikt hebben, waar vrije energie nog steeds niet is doorgedrongen tot de burgermaatschappij. Dat is niet onze schuld, want vele uitvinders zoals Nikola Tesla, die perfect werkende nulpuntenergie-apparaten hadden ontwikkeld en aan het publiek wilden introduceren, werd de mond gesnoerd door de machtige illuminati. Tesla had zelfs meerdere manieren uitgevonden om vrije energie op te wekken, inclusief een soort doosje dat elektriciteit kon produceren uit niets anders dan lucht (1).

Magneetmotor

De meest eenvoudige manier om vrije energie te produceren, is door een magneetmotor. Die kan iedereen maken, gewoon door een paar van dezelfde magneetjes langs de rand van een ronde schijf te plakken en minimaal één stukje open te laten. Als je die schijf op een as zet en er een grote magneet bij houdt, draait ie eeuwig rond (of in ieder geval 1.300 jaar, de leeftijd van een gemiddelde magneet).

De vortex die door de lege vakjes gecreëerd wordt, zorgt voor voldoende snelheid om de schijf door te laten draaien en biedt daarnaast nog behoorlijk wat rest-energie die voor andere dingen gebruikt kan worden. Vrije energie dus. De werking van dit principe werd al eens gedemonstreerd door de Amerikaanse ondernemer en onderzoeker George Green (2). Ook op YouTube zijn een aantal voorbeelden te vinden (3) en wie zelf een beetje zoekt, zal zien hoeveel variaties er zijn van deze simpele magneetmotor.

Magneetmotor

Het oersimpele principe van de eeuwigdraaiende magneetmotor: kleine magneetjes in een cirkel, grotere magneet in het midden (of aan de buitenkant). Let op het lege vlakje rechtsboven tussen de magneetjes, dat de vortex creëert


  Natuurkunde-studenten over de hele wereld doen deze "ontdekking" met enige regelmaat opnieuw, maar niemand kan er iets mee. Alle scholen en universiteiten die aangesloten zijn bij het zogenaamde Alumni kennisnetwerk - en dit zijn ze vrijwel allemaal - zorgen ervoor dat dit soort ontdekkingen niet naar buiten gebracht worden, om het establishment te beschermen. In ruil hiervoor krijgen ze jaarlijks een flink sponsorbedrag.

Wie buiten de school om probeert om zijn ontdekking wereldkundig te maken, heeft de media nodig, en ook deze staan onder controle van de illuminati. Wie fondsen wil werven om deze uitvinding zelf op de markt te brengen, heeft meestal een bank nodig. Aangezien het bankwezen wordt gecontroleerd door de illuminati-familie Rothschild, verleent geen enkele bank hier medewerking aan.

Wie er toch in slaagt om deze uitvinding in ontwikkeling te brengen, krijgt binnen de kortste keren de advocaten van de machtige oliemaatschappijen op de stoep. Die dreigen dan met processen, omdat zij de patenten van deze uitvindingen allang in hun bezit hebben.

Of je krijgt een bezoekje van de geheime dienst, die je wijst op het bestaan van de Amerikaanse "Invention Secrecy Act" (of het equivalent ervan in andere landen). Dit is een wet die het uitvinders belet om met uitvindingen naar buiten te treden die de "Nationale Veiligheid" wel eens zouden kunnen schaden (4).

Aangezien de afweging of een bepaalde uitvinding al dan niet een gevaar zou kunnen zijn voor de "Nationale Veiligheid" geheel door de geheime dienst zelf gedaan wordt en de uitvinder daar niets tegenin te brengen heeft, is het een koud kunstje om simpelweg alles hieronder te scharen wat ze op één of andere manier niet bevalt. Daarom staat de teller van deze verboden uitvindingen inmiddels op meer dan 5.000.

In het onwaarschijnlijke geval dat een uitvinder al deze klippen weet te omzeilen en toch met een revolutionaire uitvinding op de proppen komt, wordt hij afgekocht, bedreigd of vermoord (meestal in deze volgorde) (5), (6).

Soorten Vrije Energie

Er zijn ook andere vrije energie-technieken, zoals stralingsenergie, super-efficiënte elektrolyse en koude fusie. Peter Lindemann heeft er een aantal op een rijtje gezet (7), in een stuk dat ook in het Nederlands vertaald is (8). In dit stuk verklaart hij ook waarom wij nog steeds met oerprimitieve energiebronnen als olie en kolen moeten werken.

Dat is feitelijk ook het enige dat je over vrije energie moet onthouden: de technieken zijn eindeloos, het gaat erom dat ze toegelaten worden tot de markt.

Zodra de illuminati hun macht verliezen, zal onze op olie gebaseerde maatschappij snel veranderen. Aangezien productie- en transportsystemen veel goedkoper worden, kan dit het einde betekenen van honger en schaarste in de wereld. Het is al aangetoond dat de Aarde in principe genoeg kan produceren voor 10 tot 20 miljard inwoners, dus er is genoeg voor iedereen. Om de boel draaiende te houden, kan iedereen volstaan met slechts een paar uurtjes werk per week. Net zoals ze in veel buitenaardse beschavingen doen.

------------------------------------------------------------------------------------


Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer