Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
Ascensie Dagboek

Ascensie Dagboek
23 januari 2013 - Het jaar 2012 is voorbij en hoewel de verwachtingen voor 21 december hooggespannen waren, is er niets bijzonders gebeurd op die dag. Sommigen trekken nu de conclusie dat de interpretatie van de Maya-kalender niet klopte (3), anderen zeggen dat de grote gebeurtenis uitgesteld is door hogere machten omdat er nog te weinig mensen op Aarde klaar waren voor zoiets als Ascensie (4), en weer anderen zeggen dat er wel degelijk een energetische omslag plaatsgevonden heeft op die dag, maar dat de effecten daarvan pas later duidelijk zullen worden (5), (6), (7). Tot slot heb je nog hogere entiteiten zoals die gechanneld worden door Sheldan Nidle (8) en Blossom Goodchild (9), en onderzoekers zoals David Wilcock (10), die zeggen dat de Ascensie nog plaats moet vinden en dat dit zeer binnenkort gaat gebeuren. Wij houden het er liever op dat we gewoon fout zaten met onze conclusie dat er op die dag iets bijzonders plaats zou gaan vinden. Dat er veel aanwijzingen waren dat er op die dag iets zou gebeuren, valt niet te ontkennen (lees bijvoorbeeld het boek "Voorbij 2012" van Geoff Stray maar eens), maar deze bronnen lijken het vooralsnog niet bij het juiste eind gehad te hebben. En wij dus ook niet. Helaas! :(

Hoe nu verder? Er was vooraf al veel discussie, vooral op internet, of Ascensie een geleidelijk proces zou zijn of een eenmalige gebeurtenis. O.a. de Canadese publicist Steve Beckow besteedde hier een aantal artikelen aan. Dat de eenmalige gebeurtenis nu nog niet plaatsgevonden heeft, wil niet zeggen dat de hele Ascensie nu niet doorgaat. Zoals we op onze pagina over Ascensie ook laten zien, zijn er simpelweg te veel bronnen die op een omslag of bewustzijnssprong in deze tijd wijzen, om ze zomaar te negeren. Vooral ook omdat dit bronnen zijn die wij heel wat serieuzer nemen dan wat er allemaal geroepen wordt in de reguliere media, zoals inheemse volken en briljante onderzoekers die hun eigen weg gegaan zijn. Het beste om te doen lijkt voorlopig om onze pagina maar gedeeltelijk te herschrijven en dan maar af te wachten welke kant het op gaat. Goed plan? We blijven de ontwikkelingen in ieder geval op de voet volgen!

14 november 2012 - Het blijft nog steeds stil op het gebied van de verwachte grote onthullingen, maar de zon, die zoals voorspeld een grote rol zal gaan spelen bij de Ascensie, begint nu toch wel heel opmerkelijk gedrag te vertonen. Enkele jaren geleden moest er al een nieuwe schaal ontworpen worden voor het indexeren van zonnevlammen, omdat die groter werden dan er in alle eeuwen daarvoor waargenomen was. Maar nu lijkt de zon helemaal naar een kookpunt toe te gaan.

In de versnelde weergave in onderstaande video, ongeveer vanaf 5:10, is het verschil over de afgelopen twee jaar goed te zien.Recentelijk kwam er een klokkenluider naar voren uit het Amerikaanse black ops circuit, die tot voor kort alleen als insider van de Amerikaanse onderzoeker David Wilcock bekend stond. Deze 'Daniel' schrijft nu in een document gepubliceerd op de site SoldierHugs:

"Except this time, the whole sun will become an “umbra”—there should be a bright flash, like a nova flare, when the gas hits the fire (additional elements suddenly being available for fuel from the jump in magnetic ionization), then the sun will go dark, like it went out. But only for a short time, until the initial burst of new fuel has burned up and the sun returns to the zone of stability.
(...)
After the transition is complete, the sun will be physically larger, brighter (more white than yellow) and hotter than before—and it is going to stay that way. One would think that this situation would make the inner planets go up like marshmallows burning on the campfire. But curiously, that is not the case. Seems that whoever designed stars and planets considered this, and used the energy of transition to aid in the further evolution of life.
What will happen is that, due to the increased FTL motion in the sun, the gravitational balance of the solar system will change. FTL motion is anti-gravitational, so the sun will literally push the planets further outward in their orbits in compensation—the year will get longer.
Being further from the sun, the planet will survive and establish a new ecosystem—but a different one.
(...)
In my opinion, this solar transition is the “harvest” or “ascension” to a new state for life on Earth—not just man—all life on Earth. All the physical properties get “kicked up a notch,” as Emeril would say, commonly known as a “higher density” or a “higher dimension.”"


Het worden (nu nog slechts 37) spannende dagen...

24 augustus 2012 - Lezerspost:

Ha,

Enige tijd geleden ben ik op jullie website terecht gekomen en heb deze helemaal doorgespit.
Ik vind de site heel leuk opgezet en vooral is alles duidelijk uiteengezet.

De periode daarvoor heb ik vooral op veel sites in Engeland en Amerika gekeken en de channelings gevolgd van SaLuSa en anderen. Er zijn wel voor mij nieuwe onderwerpen of aanvullingen te vinden, maar het schiet helemaal niet op!
Wat je nu vooral kunt vinden is dat de illuminatie deze bankencrisis aan het veroorzakenen is om daarna de boel over te nemen. Dat er een spionagedienst NSA nepchannelings verspreidt. Dit staat op niburu.nl van gisteren 23 augustus 2012.

Af en toe bezoek ik toch jullie ascentiedagboek.... om te kijken of er dan iets staat dat er niets gebeurt.
Het tijdspad van mei tot nu is zo groot?
Er staan toch af en toe best onderwerpen op Niburu.nl en Niburu.co die uit de kranten komen met arrestaties van bankiers.

Gaan jullie binnenkort weer verder?

Groet Florine uit NieuwegeinOns antwoord:

hoi florine,

dank je voor je mailtje.

ik ben het met je eens, er is zoveel informatie te vinden over wat er gaande is, en zoveel wat elkaar tegenspreekt, dat je soms bijna niet meer weet wat je moet geloven. ik volg niburu.nl zelf ook, maar soms plaatsen ze informatie waar de argeloze lezer eerder bang van wordt dan hoopvol, denk ik.

ik probeer zelf altijd maar het meest af te gaan op mijn intuïtie, dus wat mijn hart en mijn rechterhersenhelft me ingeven. daaraan voel ik of iets klopt of niet. het is een feit dat de duistere machten er alles aan doen om te ontwaking van de mensheid tegen te gaan, want dat zou hun doodvonnis betekenen. dus bestoken ze de media en het internet constant met disinformatie die mensen bang en onzeker maakt. zelfs mensen die al behoorlijk ontwaakt zijn, bijvoorbeeld mensen die channelings volgen.
ik geloof er zelf geen woord van dat geheime diensten zoals de NSA een ervaren channeler zo zouden kunnen foppen dat hij of zij nep-informatie doorgeeft. een channeler voelt dat, hij voelt de energie van de entiteit waar hij al zolang mee communiceert, en hij herkent die. die energie is simpelweg niet te imiteren op kunstmatige wijze. dus ik prik gewoon door zulke berichten heen.

wat ons ascensiedagboek betreft, inderdaad, we hebben daar al heel lang niets toegevoegd. en dat is ook terecht, denk ik. er is simpelweg nog niets gebeurd dat het plaatsvinden van ascensie definitief bevestigt. voor mezelf heb ik allang bepaald dat dat klopt, ik heb mijn hele leven al gevoeld dat er zoiets ging gebeuren. maar een doorbraak in die richting, waar de media ook niet meer omheen kunnen, blijft nog steeds uit. zoals ik schreef in die laatste toevoeging, we willen pas iets nieuws toevoegen als het allemaal echt als een paal boven water staat.

zelf vond ik wel het feit dat de olympische spelen vlekkeloos verlopen zijn, terwijl er al jarenlang door klokkenluiders en onderzoekers beweerd werd dat daar een grote "false flag" aanslag door de illuminati moest gaan plaatsvinden, à la 9/11, heel hoopgevend. dat bewees voor mij persoonlijk wel dat we echt in veilige handen zijn, in de aanloop naar ascensie. maar ik kan het feit dat er niets gebeurd is tijdens de spelen, moeilijk als definitef bewijs voor de ascensie aandragen ;)

maar goed, er zijn nog een kleine 4 maanden te gaan tot aan 21 december, dus er kan nog van alles gebeuren. als het zover is, zullen wij ons zeker melden.

tot die tijd hoop ik dat je de moed er een beetje in kunt houden en beseft dat wat je zelf voelt, belangrijker is dan wat je hoort en leest. jouw reactie op de buitenwereld is uiteindelijk wat je ontwikkeling bepaalt; niet die buitenwereld zelf.

veel succes! en veel liefde gewenst,

kees, HetGroterePlaatje.nl


2 mei 2012 - We hebben verschillende mailtjes ontvangen over waarom dit dagboek niet wat vaker geüpdated wordt. Dat is omdat wij niet alles aan willen grijpen om het als Ascensie-signalen te presenteren. Bijvoorbeeld de "massale arrestaties" waar zoveel mensen het over hebben, van onderzoekers als David Wilcock tot gechannelde entiteiten als SaLuSa. We geloven best dat al die dingen gaande zijn achter de schermen, maar wij willen het pas presenteren als het echt als een paal boven water staat dat dit gebeurt, als we bijvoorbeeld hooggeplaatste bankiers en corrupte politici geboeid afgevoerd zien worden in politiebusjes.

Helaas zijn dat soort signalen op dit moment nog steeds te weinig zichtbaar, al dan niet als gevolg van het feit dat de media gecontroleerd worden door de illuminati. Maar wij willen het graag zo nuchter en objectief mogelijk blijven benaderen, en zullen ons dagboek pas weer updaten als er iets gebeurt waarvan we zeggen: kijk, DIT is nou een onomstotelijk feit dat de grote veranderingen begonnen zijn, hier kunnen we niet omheen.

We weten niet hoe lang dit duurt, er zijn signalen dat de definitieve doorbraak voor het begin van de tweede helft van dit jaar gepland staan, maar dat kunnen we alleen maar afwachten. Zelf hebben we het gevoel dat deze dagboek-pagina, die nu nog een van de rustigste pagna's van onze site is, in de nabije toekomst wel eens de drukste kan gaan worden! Tot die tijd, nog even geduld a.u.b :)

24 februari 2012 - Nog een klein beetje meer geduld, zoals de gechannelde entiteit SaLuSa vandaag meldt: "Like you, we want to see quick progress and not continual delays, and we intend to make sure things begin to happen that everyone will be aware of. There is much in progress and it is creating openings for our allies, and we are encouraging them to step in and take them. Be assured that results are going to come to your notice, and it will be the time when you will absolutely know the countdown to Ascension has started." (2)

17 februari 2012 - Op deze pagina gaan wij bijhouden welke berichten en video's naar onze mening duidelijk signalen zijn voor de aankomende Ascensie. Als alles loopt zoals gepland, zullen er in de loop van dit jaar grote veranderingen plaatsvinden in het bewustzijn van de mensheid en in de maatschappij, die aan het eind van dit jaar zullen leiden tot die unieke gebeurtenis in ons bestaan.

Er zijn al channelings geweest die een voorproefje gegeven hebben van wat ons te wachten staat (1), en als die kloppen, zal het interessant zijn om te zien hoe zich dat in het nieuws vertaalt. Vandaar dit dag-tot-dag verslag.

Er is vandaag, de dag van de opening van dit dagboek, nog niets noemenswaardigs te melden :) Zodra dat wel zo is, melden wij ons weer!


------------------------------------------------------------------------------------


Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer