Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
Collectief Bewustzijn

Collectief Bewustzijn
Behalve het individuele bewustzijn dat iedereen heeft, bestaat er ook een collectief bewustzijn. Dit kun je zien als een soort onzichtbaar veld dat om de planeet heen hangt, en waarin alle vergaarde kennis aanwezig is.

Dieren staan veel sterker met het collectief bewustzijn in verbinding dan mensen, en dit verklaart hoe ze op instinct dingen kunnen die ze nooit bewust geleerd hebben. In veel gevallen hebben ze er zelf de hersencapaciteit ook niet voor om te kunnen begrijpen wat ze precies doen, zoals een kolonie mieren die een fantastische ondergrondse burcht kan bouwen, compleet met ventilatiesystemen (1). Omdat ze kunnen tappen uit alle ervaringen die alle mieren ooit eerder gehad hebben, weten ze precies wat ze wel en niet moeten doen om een mooie burcht te bouwen.

Een ander kenmerk van het collectief bewustzijn van mieren is dat ze altijd weten of hun koningin nog in leven is of niet. Je kunt de koningin rustig uit de burcht verwijderen en meenemen naar de andere kant van de wereld, dan zal iedere mier gewoon doorgaan met zijn taak. Maar zodra ze gedood wordt, wordt al het werk in de burcht subiet neergelegd.

Honderdste aap effect

Ook het bekende "honderste aap effect" (2) komt voort uit het collectief bewustzijn. Enkele decennia geleden ontdekten wetenschappers die makaken bestudeerden op de Japanse eilanden, dat veel apen de vruchten die aanspoelden op het strand, links lieten liggen. Ze zaten immers onder het zand. Er was echter één vrouwtje dat wel wist wat ze ermee moest doen. Ze raapte de vruchten op, liep ermee naar een bron, spoelde ze af en at ze op.

Het duurde niet lang voordat ook andere, vooral jongere makaken, dit gedrag 'na-aapten', en zich ook tegoed deden aan de lekkernijen. Deze groep breidde zich langzaam verder uit, totdat er blijkbaar een omslag in het bewustzijn van de groep plaatsvond, en van de ene dag op de andere alle apen hun vruchten gingen wassen. En niet alleen op hun eiland, maar ook op de omringende eilanden. Terwijl deze apenkolonies onderling niet met elkaar in contact stonden.

Twee leden van een Japanse makaken-familie genieten van een appeltje

Twee leden van een Japanse makaken-familie genieten van een appeltje


  Wij mensen staan met ons individueel bewustzijn ook in contact met dit collectief bewustzijn. En niet alleen onze kennis maakt onderdeel uit van dit 'veld', ook al onze gedachten en intenties zijn erin opgenomen. Het bepaalt wie we zijn, als soort, en hoe onze wereld eruit ziet. Als een individu een nieuw idee heeft, maakt het vanaf dat moment deel uit van het collectief bewustzijn, en is het makkelijker voor anderen om hetzelfde idee te krijgen (3). Onze maatschappij is een directe afspiegeling van ons collectief bewustzijn.

Uitzonderingen daargelaten

Het vreemde is in ons geval alleen wel dat wij geregeerd worden door machthebbers die pertinent niet willen dat bepaalde zaken, die bekend zijn in ons collectief bewustzijn, ook daadwerkelijk deel gaan uitmaken van onze maatschappij. Bijvoorbeeld op het gebied van vrije energie zijn door grote uitvinders zoals Nikola Tesla aan het begin van de vorige eeuw al baanbrekende ontdekkingen gedaan, die de hele wereld voor altijd van gratis stroom zouden kunnen voorzien. Deze kennis werd zoals altijd direct opgenomen in ons collectief bewustzijn. Maar omdat het establishment, dat grof geld verdient aan de olie-industrie, dit niet wil, is het niet zichtbaar in onze maatschappij. Niet alleen werd Tesla zelf zijn laboratorium uit gejaagd en later een kopje kleiner gemaakt (4), hetzelfde overkwam alle andere uitvinders die sindsdien met soortgelijke uitvindingen naar voren kwamen. Stuk voor stuk werden ze omgekocht, bedreigd, of vermoord door de geheime dienst.

De magneetmotor bijvoorbeeld, een van de eenvoudigste principes van vrije energie, bevindt zich al eeuwenlang in ons collectief bewustzijn. Daarom wordt hij ook steeds opnieuw uitgevonden, zelfs door scholieren, die er een werkstuk over maken voor natuurkunde en er natuurlijk een 10 voor krijgen van hun leraar (5). Maar omdat de illuminati systematisch alle pogingen om deze uitvinding groot te maken, in de kiem smoren, denken de meeste mensen nog steeds dat vrije energie een illusie is. En hetzelfde geldt voor alle andere onderwerpen waar o.a. wij op deze site over schrijven.

DNA

DNA heeft direct invloed op het collectief bewustzijn, en zoals gezegd, ons collectief bewustzijn creëert onze werkelijkheid. Je eigen DNA reageert op je gedachten en gevoelens, dus je kunt jouw DNA gebruiken om de wereld te beïnvloeden. Als een enkel individu dit probeert, is het effect nog niet zo groot, hoewel het wel groter is dan je zou verwachten. Dat hebben experimenten in het verleden aangetoond (6). Maar als grote groepen tegelijk focussen op een bepaald effect, is het resultaat veel beter merkbaar, en kan zelfs het gedrag van mensen in steden of van soldaten in een leger beïnvloed worden.

Zonder dat we het merken, communiceert ons DNA constant met alles om ons heen en met ons collectief bewustzijn

Zonder dat we het merken, communiceert ons DNA constant met alles om ons heen en met ons collectief bewustzijn


Als de hele wereld tegelijk zou focussen op een bepaalde uitkomst, bijvoorbeeld vrede of vrije energie, dan zou deze uitkomst onmiddellijk een feit worden. De wereld zou letterlijk van het ene op het andere moment veranderen, daar zouden de illuminati helemaal niets tegen kunnen beginnen. Zo krachtig is de invloed van DNA op de werkelijkheid. Maar omdat het grootste deel van de mensheid hier geen idee van heeft, en door de elite via de media in een constante staat van angst gehouden wordt, is deze werkelijkheid helaas nog steeds geen feit.

Door de ontwaking van de mensheid is dit echter wel snel aan het veranderen, en lukt het de elite ook niet meer om de wereld te manipuleren zoals zij dat willen. Ze hebben hun plannen voor een Nieuwe Wereld Orde ook allang in de ijskast moeten zetten. Het enige wat nu nog moet plaatsvinden is een doorbraak, waarbij de mensheid definitief vrij wordt en de bewuste voorbereiding op de Ascensie kan gaan beginnen.

Wet van de Aantrekkingskracht

Het principe van een werkelijkheid die zich aanpast aan ons bewustzijn, wordt de "Wet van de Aantrekkingskracht" genoemd. De definitie van deze wet is eenvoudig:

Alles wat er bestaat, heeft een bepaalde frequentie (trilling). Frequenties werken magnetisch. Dus alles wat je creëert, trekt meer van hetzelfde aan.

In de praktijk komt het erop neer dat alles waar jij energie in stopt, zoals gedachten en gevoelens, constant situaties in je leven creëert en mensen in je leven brengt die daarbij passen. Je bepaalt dus grotendeels je eigen lot. Als je je gedachten en gevoelens bewust zou veranderen, verandert dit vanzelf ook de rest van je leven.

Voor hogere beschavingen is deze Universele Wet allang gesneden koek. Op Aarde zijn veel mensen er echter nog te weinig bekend mee om er hun voordeel mee te kunnen doen. Het is ook geen makkelijke wet, omdat het een quantum wet is die voor ons op mysterieuze wijze werkt. Het verloopt via de hoogste intelligentie van het leven zelf, en is dus geen "simpele" natuurwet waarbij het effect direct zichtbaar is. Soms komt een gewenste uitkomst pas veel later tot stand, en in andere gevallen zelfs helemaal niet.

Dat komt omdat het leven niet alleen maar bestaat uit deze ene Universele Wet, zoals boeken als "The Secret" wel beweren, maar in werkelijkheid een tutti frutti is van talloze wetten en krachten, die samen één geheel vormen. Zo kunnen bijvoorbeeld karma of je zielencontract factoren zijn die een gewenste uitkomst verhinderen. Je kunt nog zo hard visualiseren dat je miljonair wordt, maar als je in je zielencontract gekozen hebt om "tekort" te ervaren, bijvoorbeeld een tekort aan geld of aan liefde, dan zal deze uitkomst nooit werkelijkheid worden. De energie van je inspanningen zal je op een bepaalde manier wel ten goede komen, omdat energie nooit verloren gaat, maar je beschermengel zal er altijd voor zorgen dat je zielencontract ten uitvoer gebracht wordt. Hij zal het grote geld, dat via de Wet van de Aantrekkingskracht misschien wel degelijk naar je op weg was, dus voor je tegenhouden.

Tijdens je leven kan dat veel frustratie opleveren, omdat je op tv allemaal vrolijke mensen ziet vertellen hoeveel geld ze verdiend hebben via de Wet van de Aantrekkingskracht, terwijl het jou maar niet lukt. Maar als je straks weer backstage bent, zul je waarschijnlijk dankbaar zijn voor alle wijze inzichten die het ervaren van "tekort" jou opgeleverd heeft.

Rijk of arm?

Praktische problemen

Een andere reden waarom het voor veel mensen niet lukt met visualiseren, is dat je wens zich alleen onherroepelijk manifesteert als je, ook onbewust, geen enkele twijfel hebt over de uitkomst. Het visualiseren lukt de meeste mensen nog wel, maar onbewust weten ze best dat het eigenlijk nog geen werkelijkheid is. En dan werkt het niet optimaal. De beste manier om je ook onbewust te laten geloven dat de gewenste uitkomst al een feit is, is door je leven zo in te richten dat je er constant aan herinnerd wordt dat het zo is.

Voor bijvoorbeeld het vinden van een leuke partner kan dit goed werken, omdat je thuis alles kunt inrichten voor twee personen, steeds aan je droompartner kunt denken en plannetjes kunt maken, etc. Maar om miljonair te worden, is deze techniek veel moeilijker. Je kunt je leven bijna niet inrichten alsof je geld als water hebt, als je in werkelijkheid voortdurend krap zit. Je kunt wel vol goede moed dure dingen gaan bestellen en sjieke kleding dragen, maar onbewust zul je altijd angst hebben om geconfronteerd te worden met de gevolgen van deze iets te uitbundige levensstijl. En die angst zal bijna het hele effect tenietdoen.

Alleen mensen voor wie het hun diepste verlangen is om rijk en succesvol te worden, en hun hele leven daartoe inrichten, én wiens zielencontract het toestaat, zullen hierin slagen. En dit zijn natuurlijk ook de mensen die de tv en boeken als "The Secret" halen, want succesverhalen krijgen altijd de meeste aandacht.

Toveren

Voor mensen met een hoger bewustzijn, zoals in hogere beschavingen, is het werken met het collecief bewustzijn en de Wet van de Aantrekkingskracht allang gemeengoed. Ze zijn de fase van twijfel overstegen, ook op onbewust niveau, waardoor ze volop met deze wet kunnen werken. Hierdoor lijkt het voor ons soms net alsof ze kunnen toveren.

In haar boek "Out on a Limb" schrijft actrice Shirley MacLaine over haar gesprekken met zakenman Charles Silva, die tijdens een reis door Peru een vreemde vrouw genaamd Rama ontmoet had. Deze vrouw bleek afkomstig uit het sterrensysteem de Pleiaden, waar ook de buitenaardse contacten van de Zwitserse boer Billy Meier vandaan kwamen. Uiteraard geloofde Silva deze Rama niet direct toen ze hem vertelde dat ze afkomstig was uit een wereld waar iedereen volledig telepatisch is, en vorm kan creëren uit het niets. Hierop vroeg de vrouw hem om zijn favoriete teddybeer uit zijn kinderjaren in gedachten te nemen. Hij deed het, en Poef! de vrouw had de teddybeer in haar handen (7).

Replicator

Deze techniek van het verbinding maken met het collectief bewustzijn en er naar wens zaken uit materialiseren, hebben de hogere beschavingen ook verwerkt in een apparaat dat een "replicator" genoemd wordt. Dit apparaat was ook te zien in Star Trek en is, net als veel andere tv-series en films die ons vertrouwd moeten maken met de tijd die eraan komt, gebaseerd op ware feiten.

Een replicator richt zich op de gedachten van degene die het apparaat bedient, en kan zo uit het niets zaken reproduceren. Dus als je aan een brood denkt, vormt het ter plekke een brood, ect. Volgens veel channelings zal deze techniek ook op Aarde geïntroduceerd worden in het proces naar de Ascensie toe, zodra de Galactische Federatie zich officiëel aan ons voorgesteld heeft. Hiermee zullen honger en armoede in de wereld in een mum van tijd tot het verleden behoren.

"Na publieke bekendmaking en de daarbij behorende uitzendingen, zullen we het werk van jullie regeringen versnellen door het binnenbrengen van onze verschillende technologieën. Ons plan is om jullie allen te voorzien van een apparaat dat kan repliceren/kopiëren en we willen ook de distributie- en trainingsfase binnen één maand na de start van dit project voltooien. Onze trainingsfase zal ondermeer vergezeld gaan van speciale video’s en daarbij behorende apparatuur. Geen ander soort programma, behalve die voor deze video’s, zullen vertoond worden op jullie televisies tot het moment dat onze technici bevestigen dat jullie volledig vertrouwd zijn met het bedienen van een replicator." - De Sirianen, gechanneld door Sheldan Nidle, 13 september, 2011


------------------------------------------------------------------------------------


Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer