Home Nederlands English Espaol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Trk Alle pagina's Over ons Contact
 
Kanker

Kanker
In beginsel heeft ieder mens kanker. Iedereen heeft kankercellen in zijn lichaam, die zich kunnen ontwikkelen tot de alom gevreesde ziekte. Het goede nieuws is, dat ons lichaam deze celletjes meestal ook zelf weer afbreekt. Dat komt door ons afweersysteem. Dat is een inwendig legertje dat ons lichaam beschermt, en er alles aan doet om ons gezond te houden. Zelfs kanker die al in een enigszins gevorderd stadium verkeert, kan hierdoor vanzelf weer overgaan.

Een mensenlichaam wil zichzelf namelijk liever helemaal geen kanker geven. Maar als het inwendige celmilieu zo slecht wordt dat een cel dat als levensbedreigend gaan ervaren, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van landbouwgif dat bijna iedereen in zich heeft (1), kan de cel terugvallen op een oud overlevingsmechanisme dat diep in ons DNA verscholen ligt.

Dit programma stamt waarschijnlijk al uit de oertijd, toen de eerste organismen moesten leren te overleven in de zure en onherbergzame omgeving die we de oersoep noemen. Deze celdifferentiatie doet de cel veranderen in een primitieve, woekerende cel die gespecialiseerd is in overleven. Hij schermt zichzelf af van de rest van het lichaam en draait zijn noodprogramma af zolang het celmilieu niet verbetert. Een klein voordeel hierbij is dat een kankercel heel wat meer gif aankan dan gewone cellen, waardoor die enigszins ontlast worden (2).

Het afweersysteem, dat de afgelopen miljoenen jaren steeds verder ontwikkeld is, beschouwt dit barbaarse celgedrag als ongewenst, en wil de beginnende tumoren te lijf gaan. En terecht, want kankercellen zijn niet uitgerust met veel van de zelfregulerende mechanismen die normale cellen wel hebben, waardoor tumoren verstorend kunnen gaan werken op de weefsels en organen eromheen. Dit kan zulke grote vormen aannemen dat dit het organisme als geheel uiteindelijk zelfs fataal wordt, zoals bekend.

Bij de meeste mensen slaagt het afweersysteem in zijn opdracht, en worden de kankercellen onschadelijk gemaakt, terwijl ook het gif zo goed mogelijk opgeruimd wordt. Bij sommigen gebeurt dit echter niet, en kan de kanker uitgroeien tot een levensbedreigende aandoening. Dit kan gebeuren als het afweersysteem aangetast is door bijvoorbeeld stress, een overmaat aan gif of een ongezond dieet, en niet meer over de juiste wapens beschikt om de woekercellen nog langer uit te schakelen.

Helaas leven we in een wereld waarin deze wapens op allerlei manieren van ons weggehouden worden. De elite, die eigenaar is van de farmaceutische industrie, verdient jaarlijks miljarden aan ziekten zoals kanker (3).

Omdat deze elite ook de massamedia bezit, wordt er bijna nooit geschreven over alternatieve, kankergenezende behandelingen. In plaats daarvan worden minder succesvolle en vaak schadelijke behandelingen zoals chemotherapie en bestraling gepromoot.

De waarde van een nieuwe patiënt voor de kanker-industrie


Maar die betere, kankergenezende methodes bestaan wél! Er zijn verschillende behandelingen tegen kanker, die goed werken en vaak tot volledig herstel leiden. Het fijne van deze methodes is dat je ze meestal gewoon thuis kunt doen, en dat ze geen bijwerkingen hebben. Laat staan dat er operaties of amputaties aan te pas komen. Toch werken ze beter dan de behandelingen die in ziekenhuizen toegepast worden.

De beste geneesmiddelen voor kanker

Met stip op nummer één staat cannabis (ook wel hennep, wiet, of marihuana genoemd). Onder laboratoriumomstandigheden is aangetoond dat cannabinoïden, de werkzame stof uit de hennepplant, kankercellen te lijf gaan en vernietigen. Dit doen ze zonder de gezonde cellen aan te tasten (4). Sterker nog, ze maken deze nog gezonder! Zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals in de hersenen doet dit stofje feilloos zijn werk. De heilzame werking van marihuana is bijna al zo lang bekend als er mensen op Aarde rondlopen, daarom zijn er ook in eeuwenoude graven resten van hennep aangetroffen (5).

De nummer 1 kankerbestrijder van de wereld, cannabis, werkt zo effectief, dat er eigenlijk een standbeeld voor opgericht zou moeten worden. Hoewel verboden in de meeste landen, mag in Nederland ieder persoon ongestraft vijf stuks van deze wonderplant zelf kweken

De nummer 1 kankerbestrijder van de wereld, cannabis, werkt zo effectief, dat er eigenlijk een standbeeld voor opgericht zou moeten worden. Hoewel verboden in de meeste landen, mag in Nederland ieder persoon ongestraft vijf stuks van deze wonderplant zelf kweken (je mag ze zelfs zo groot maken als deze hierboven van Jorge Cervantes (6)). Met wat thuisvlijt, kun je er zelf hennep-olie (7) of hennep-sap van maken. Als je het rookt, is het effect veel minder


  Omdat er voor de elite geen cent aan dit gratis medicijn te verdienen viel, moest er een enorme disinformatiecampagne aan te pas komen om hennep te demoniseren (8). Artsen die niet wilden luisteren en het geneesmiddel toch bleven voorschrijven aan hun patiënten, werden genadeloos aangepakt (9). Een onderzoek van de Amerikaanse regering dat cannabis had moeten hekelen, maar het in plaats daarvan juist de hemel in prees, verdween zo snel mogelijk in een la (10).
Nog steeds is hennep in de meeste landen ter wereld verboden, ondanks de verbluffende resultaten (11). Gelukkig raken sinds de opkomst van het internet steeds meer mensen weer bekend met deze wonderplant, en wordt er thuis weer volop hennep-olie (7) en hennep-sap geproduceerd en met anderen gedeeld (12).

Het sap is makkelijker te maken, want kant-en-klare sapmachines (ook wel juicers genaamd) zijn overal te koop. Koop wel een goede, want hennepbladen zijn behoorlijk taai. Er bestaan heel veel soorten cannabisplanten, het beste is er eentje te zoeken met een redelijk gehalte van de cannabinoïden THC en CBD (13), want dat zijn eersteklas kankerbestrijders (14). Eén klein glaasje sap staat al staat bol van de cannabinoïden, die niet alleen kankercellen te lijf gaan, maar o.a. ook als ontstekingsremmers en als antioxidanten werken (15). Er zijn geen bijwerkingen en het werkt dus ook niet verslavend. Alleen als je cannabis met een hoog gehalte aan THC gebruikt, kan er een licht high gevoel ontstaan.

Ook van de olie is maar een kleine hoeveelheid (één tot drie speldenknopjes per dag) nodig om het middel zijn werk te laten doen, en in de meeste gevallen is het resultaat direct voelbaar. Zelfs kankerpatiënten die door de reguliere medische zorg al opgegeven zijn, kunnen nog volledig herstellen door het gebruik van cannabis. Hennep-producten zijn veilig voor iedereen, ook voor kinderen (16).

Zoals met alle informatie op deze site, moedigen we iedereen aan om ons niet te geloven op onze blauwe ogen, maar zelf onderzoek te doen. Er is een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden beschikbaar over de kankergenezende werking van cannabis, op YouTube alleen al . Verteld door mensen zoals jij en ik, die hun situatie alleen maar zagen verslechteren met de medicijnen die ze van hun dokter voorgeschreven kregen, en zelf op onderzoek uit gingen. Ze kwamen uit bij marihuana, en genazen vervolgens hun kanker zelf (17).

Jack Herer (midden) is schrijver van de bestseller "The Emperor Wears No Clothes: Hemp and the Conspiracy Against Marijuana". Hij reisde de hele wereld over om mensen kennis te laten maken met de helende werking van industriële hennep en medicinale marihuana. Hij bood 50.000 dollar om te bewijzen dat hij ongelijk had. Tot op de dag dat hij stierf aan een hartaanval (15 april, 2010) heeft hij zijn beloning op zak kunnen houden

Jack Herer (18), (17) (midden) is schrijver van de bestseller "The Emperor Wears No Clothes: Hemp and the Conspiracy Against Marijuana". Hij reisde de hele wereld over om mensen kennis te laten maken met de helende werking van industriële hennep en medicinale marihuana. Hij bood 50.000 dollar om te bewijzen dat hij ongelijk had. Tot op de dag dat hij stierf aan een hartaanval (15 april, 2010) heeft hij zijn beloning op zak kunnen houden


Andere kankerbestrijders

Zuurzak
Zuurzak , ook wel graviola of guanábana genoemd, is een boom die vooral in Midden-Amerika, het Amazonegebied en Polynesië voorkomt. Zijn ongeveer 25 cm grote vrucht werkt zeer effectief tegen allerlei soorten van kanker, zoals borst-, prostaat- en longkanker. Dit is o.a. aangetoond door universitaire studies in Zuid-Korea en Amerika (19). Laboratoriumtests lieten zien dat het 10.000 keer effectiever kankercellen doodt dan Adriamycin, een medicijn dat algemeen gebruikt wordt bij chemotherapie. Net als cannabinoïden vallen de werkzame stoffen in zuurzak wel zieke cellen aan, maar worden gezonde cellen met rust gelaten.

Je kunt het sap zelf uit de vrucht halen (21), maar beter is om het eerst spagyriek te behandelen. Dit geconcentreerde middel kun je in natuurwinkels kopen, of online . Behalve uit de vrucht kan de werkzame stof ook uit de bladeren, stengel en schors van de zuurzakboom gehaald worden (22).

***

De Gerson therapie
Een andere methode die uitstekende resultaten boekt in de strijd tegen kanker, is de Gerson therapie (23). Deze methode is iets bewerkelijker dan hennep-olie. Er komt een streng dieet bij kijken, en een ontgifting van het lichaam die via de anus verloopt (24). Daar staat weer tegenover dat er geen middelen aan te pas komen die in veel landen verboden zijn, zoals marihuana. Dus voor wie niet aan hennep-olie of -sap kan komen, kan de Gerson therapie zeker uitkomst bieden.

***

Abrikozenpitten
Ook abrikozen- en perzikpitten helpen uitstekend bij de voorkoming en genezing van kanker (25). De grote hoeveelheden vitamine B17 die ze bevatten, zijn uiterst effectief tegen kankercellen. Hierover is enorm veel materiaal te vinden, soms zelfs in de reguliere media (26). Als je tegenstrijdige verklaringen leest, wees je er dan van bewust dat de farmaceutische industrie moedwillig valse informatie over het internet verspreidt, alleen maar om onzekerheid en verwarring te creëren bij mensen die hun heil willen zoeken in alternatieve geneeswijzen.

***

Asperges
Asperges (27) zijn ook een goed idee om toe te voegen aan je menu als je kanker wilt voorkomen of bestrijden. Er zit veel foliumzuur in, vitamine C, vitamine B6 en andere krachtig werkzame ingrediënten. Vooral glutathion, een sterk antioxidant dat helpt om het DNA te herstellen in cellen die aangetast zijn door kanker.

***

Dokter Hulda Clark
Dokter Hulda Clark (28) studeerde Biologie aan de Universiteit van Saskatchewan, Canada, waar zij Magna Cum Laude afstudeerde in 1950. Later behaalde zij haar Doctoraal in Fysiologie aan de Universiteit van Minnesota. Al haar studies focusten zich op biofysica en cellulaire fysiologie. Zij ontdekte dat kankercellen, zoals alle materie, op een bepaalde frequentie vibreren. Zij kunnen vernietigd worden met een combinatie van kruiden en een kleine "zapper". Dat is een apparaatje dat een zwakstroompje door het lichaam laat gaan, en daarbij zieke cellen, virussen en parasieten vernietigt. Het kan online besteld kan worden (29).

Op YouTube is ook een demonstratie van de technologie van Dr. Clark te vinden, in het Nederlands (30). Met name deel 3 en deel 4, over het vaststellen en genezen van kanker en AIDS, zijn een eye-opener.

Royal Rife

Royal Rife
De apparaten van de briljante Amerikaanse uitvinder Royal Rife (31) (1888 – 1971) werkten op dezelfde manier. Hij genas mensen voor 100% van kanker, maar werd keihard aangepakt door de gevestigde orde. Gelukkig zijn zijn ideeën nooit verloren gegeaan, en vooral dankzij het internet worden er nu weer over de hele wereld apparaten gebouwd (32) en behandelcentra opgericht die werken volgens de Royal Rife methode.

Een documentaire over het leven van Royal Rife (33) begint als volgt:

"De atomen die samen een molecuul vormen, worden bij elkaar gehouden door een energetische band die zijn eigen specifieke elektromagnetische frequentie heeft. Geen twee soorten moleculen hebben dezelfde elektromagnetische frequentie, of energetische signatuur. Door de intensiteit van de frequentie van de moleculaire structuur van een wijnglas te verhogen, kan de wetenschap dat glas laten barsten. Dat is een algemeen aanvaarde natuurwet. Waarom kunnen andere moleculen dan niet geïsoleerd en aangevallen worden op dezelfde manier? Waarom kunnen de trillingsfrequenties van dodelijke virussen, zoals kanker en AIDS, niet geïdentificeerd en vernietigd worden? Waarom heeft niemand daar onderzoek naar gedaan? Nou, dat heeft wél iemand gedaan!"

Rife behandelmethode met contactpunten in Zuid-Afrika

Het principe van de Royal Rife techniek is tegenwoordig vertaald naar twee verschillende behandelmethoden. De één stuurt via twee contactpunten een zwakstroompje door het lichaam (foto boven, in Zuid-Afrika). Dit stroompje verhoogt de intensiteit van de frequentie waarop virussen leven, wat die virussen vernietigt. Dit lijkt erg op de "zapper" van Dokter Hulda Clark (29).

De andere behandelmethode maakt gebruik van plasma-lampen, die licht met een bepaalde frequentie naar het lichaam sturen (foto onder, op de Filipijnen). Een lichaam is, net als alle andere materie, zelf ook niets anders dan licht-energie met een bepaalde frequentie. Dus gaat het helende licht voorbij aan alles wat een andere frequentie heeft, zoals gezond weefsel. Het komt alleen in actie als het iets van zijn eigen frequentie tegenkomt, zoals kankercellen of parasieten. Die worden opgeblazen, en hierdoor kan iedere ziekte genezen worden. Dat bewees Royal Rife in 1931 (33).

Naar verluid werkt de tweede methode, met plasma-lampen, beter dan de methode met contactpunten. Dit is ook de enige methode die ondersteund werd door Rife zelf.


Rife behandelmethode met plasma-lampen op de Filipijnen

Veel zuurstof, weinig zuur

Kankercellen gedijen niet goed in een omgeving met veel zuurstof (34). Bloed voorziet het lichaam van zuurstof, dus een optimaal zuurstofgehalte in het bloed helpt om uitzaaiing te voorkomen. Bloed bestaat voor meer dan 90% uit water. Wetenschappers hebben aangetoond dat water zoveel bewustzijn heeft, dat het reageert op zijn omgeving. Als je gestructureerd water drinkt, reageert je bloed daar vrijwel meteen op en neemt het ook meer zuurstof op (35). Op het web zijn allerlei water vitalizers te koop die het water kunnen structureren.

Water ionisatie is een ander proces, maar heeft het hetzelfde gunstige effect. Waterstofionen binden zuurstof. Bij kankerpatiënten is de zuurstofopname vaak verstoord, omdat het lichaam te zuur is. Dit kan o.a. komen door een verkeerd voedingspatroon met eten dat je pH-waarde verlaagt, zoals vlees, frisdranken en suikers. Hoe zuurder ons bloed, hoe minder zuurstof er beschikbaar is voor onze cellen om hun werk goed te doen, en hoe zieker ze dus worden. Zo vormt kanker zich (36).

Geïoniseerd water helpt om de pH-balans in het lichaam te herstellen. Ook tarwegras (37) en baksoda (natriumbicarbonaat, zuiveringszout) (38), (39) helpen hier prima bij. Vaak is het simpelweg herstellen van de pH-balans in het lichaam al voldoende om de kanker in remissie te sturen. Met lakmoespapier (indicatorpapier) kun je controleren hoe het met jouw pH-waarde staat. De pH-waarde van je urine is meestal niet helemaal hetzelfde als die van je weefsels en lichaamsvloeistoffen waar de kanker zich kan nestelen, maar het geeft wel een indicatie. Ideaal is een waarde rond de 7,35 tot 7,45, alles eronder is (te) zuur.

Spirituele genezing

Spirituele genezing
Voor bijna alles wat je wilt bereiken, bestaat er zowel een technische als een spirituele manier om er te komen. De genezing van kanker is geen uitzondering, ook hiervoor bestaan puur spirituele methodes. Door de kracht van gedachten of de Wet van de Aantrekkingskracht te gebruiken, kan kanker volledig verdwijnen, met een snelheid die door Westerse medici voor onmogelijk gehouden wordt (40).

Hiervoor is echter wel een diepe overtuiging nodig, die je normaal gesproken niet zo 1-2-3 eigen te maken is. Tenzij je iets uitzonderlijks meemaakt, een bijna-dood-ervaring bijvoorbeeld (41). Dus de meeste mensen kunnen beter op een technische manier aan de slag gaan, zoals er op deze pagina een aantal beschreven staan.

Wel is het zo dat kanker vaak pas echt goed kan genezen als het ook tussen de oren goed zit. Een gezonde geest en een gezond lichaam gaan hand in hand. Wie altijd klaagt, levensmoe is of een trauma heeft, loopt meer kans op verzuring en kanker.
De helende kracht van positieve energie daarentegen is enorm, zoals ook aangetoond wordt door het placebo-effect (42). Dit wordt verklaard in de epigenetica, die laat zien dat niet alleen het genoom (het geheel van erfelijke informatie) de functie en de conditie van een cel bepaalt, maar vooral ook het epigenoom. Het epigenoom kun je zien als een laagje chemische receptoren om het DNA heen, dat bepaalt welke genen er geactiveerd worden. En één van de grootste aanstuurders van het epigenoom is...de geest! (43)

De Duitse arts Ryke Geerd Hamer (44) deed hier baanbrekend onderzoek naar. Hij ging zelfs zo ver te stellen dat iedere tumor wordt veroorzaakt door een geestelijk trauma (45). En dat genezing dus vooral bereikt kan worden door psychologische behandeling, het verzoenen van conflicten, en vergeving. Dat hij een punt had, blijkt wel uit het feit dat toen de Universiteit van Trnava in Slowakije in 1998 onderzoek deed naar het succes van zijn behandelingen, niet minder dan 95% van al zijn patiënten na 5 jaar nog in leven bleek. Vele waren er zelfs geheel genezen. Geen enkele conventionele behandelmethode komt ook maar in de buurt van zulke cijfers (46).

Zijn gelijk wordt tevens bewezen door het feit dat de gevestigde orde als door een adder gebeten reageerde op zijn nieuwe behandelmethode, en hem zelfs in de cel liet gooien. Uiteindelijk emigreerde hij naar Noorwegen. Zijn ideeën vielen echter niet te weerleggen, en tegenwoordig is de zogenaamde "(Nieuwe) Germaanse Geneeskunde" hierop gebaseerd (47).

Darmkankerhe's a spacerLongkanker
he's a spacer
Darmkankerhe's a spacerLongkanker

Borstkankerhe's a spacerSlokdarmkanker
he's a spacer
Borstkankerhe's a spacerSlokdarmkanker

De resultaten van conventionele behandelingen zoals chemo, bestraling en operatie zijn ronduit bedroevend (46).
Verreweg de meeste patiënten overlijden binnen 5 jaar na start van de behandeling  That's not all, folks!

Er bestaan nog veel meer geneeswijzes voor kanker, waarvan sommige uiterst simpel en goedkoop, zoals druivenpitten (48), wortelsap (49) en dichloorazijnzuur (DCA) (50).
Andere succesvolle behandelingen zijn ontdekt door dokters. Zoals Dr. Burzynski, die met zijn behandelmethode gebaseerd op het genetische proces dat kankercellen onschadelijk maakt, al van vele duizenden kankerpatiënten het leven redde. En dat nog steeds doet (51), maar daarbij steeds meer tegenwerking ondervindt van de Amerikaanse autoriteiten.
Of zoals de Zweedse gentherapeut Magnus Essand, die een virus ontdekt heeft dat kankercellen vernietigt, maar geen sponsor kan vinden om zijn uitvinding van de grond te krijgen (52).

Net als vele andere veelbelovende initiatieven worden deze uitvinders compleet genegeerd door de bekende "Goede Doelen" die jaarlijks vele miljarden bij elkaar harken, zogenaamd bestemd voor kankeronderzoek. Allemaal organisaties met mooie websites en indrukwekkende PR-afdelingen, maar de waarheid is dat dit geld vrijwel nooit op de juiste plek terecht komt. Uitvinders van geneesmiddelen voor kanker zijn door de geschiedenis heen juist tegengewerkt, belachelijk gemaakt, doodgezwegen, uit hun beroep gezet en vervolgd door het establishment. De documentaire "Cancer: The Forbidden Cures" (53) portretteert een aantal van hen. Op Personalgrowthcourses.net is meer informatie over deze documentaire te vinden.

De Amerikaanse schrijfster/actrice Suzanne Somers schreef ook een boek over dokters die patienten met kanker genazen en nog steeds genezen, genaamd "Knockout: Interviews with Doctors Who Are Curing Cancer--And How to Prevent Getting It in the First Place". Een interview met haar (in het Engels) kan online bekeken worden, ook weer op YouTube (54) (waar zouden we zijn zonder YouTube?) ;)

Al is de leugen nog zo snel...

Gelukkig kent ook de gesloten wereld van de farmaceutische industrie haar klokkenluiders. Zoals Gwen Olsen en John Rengen Virapen, voormalige vertegenwoordigers van farmaceutische bedrijven. Zij verklaren o.a. waarom de farma geen enkele interesse heeft in het genezen van kanker (55) en (56). Of hart- en vaatziekten. Of Alzheimer, of AIDS, of welke ziekte dan ook.

Dat is op zich slecht nieuws, maar het goede nieuws is dat er dus wel behandelingen bestaan! Door jezelf goed te informeren, kun je de juiste behandeling vinden, voor jou of voor iemand die je lief is.

------------------------------------------------------------------------------------


Andere interessante links:
  • Voordelen van medicinale marihuana. Hier meer over cannabis als medicijn in de strijd tegen kanker, de ziekte van lyme, beroertes en epileptische aanvallen, glaucoom, HIV en AIDS, Alzheimer, depressie en ADHD, en andere aandoeningen.Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer