Home Nederlands English Espańol Italiano Svenska Dansk Deutsch Ruski 繁 Türk Alle pagina's Over ons Contact
 
9/11

9/11
Over de Aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten kunnen we kort zijn: dat was een inside job, georganiseerd door de illuminati. Het was het zoveelste voorbeeld van de "Probleem - Reactie - Oplossing" tactiek (1), die de machthebbers al zo vaak toegepast hebben om draagvlak onder het publiek te creƫren voor een bepaalde gewenste actie - meestal een oorlog.

Met andere woorden:

1) Je creƫert stiekem een probleem en je schuift de schuld in de schoenen van een ander.

2) Je wacht op de onvermijdelijke reactie van het publiek, dat om actie schreeuwt.

3) Je draagt een oplossing aan, die jou de gewenste actie oplevert en die het publiek zonder morren accepteert.

O.a. de Rijksdagbrand in 1933 (die leidde tot de Nazi-staat van Adolf Hitler), de Aanslag op Pearl Harbor in 1941 (die leidde tot de betrokkenheid van Amerika bij de Tweede Wereldoorlog) en het Tonkin-incident in 1964 (dat leidde tot de Vietnamoorlog) zijn voorbeelden van deze tactiek, en er zijn er nog veel meer (2).

De gecontroleerde media melden in alle gevallen precies wat de overheid ze doorgeeft, en worden vaak van tevoren al ingelicht, voor een optimaal effect. Terwijl de waarheid achter al deze gebeurtenissen compleet anders is. In sommige gevallen, zoals het Tonkin-incident en de vermeende massavernietigingswapens van Irak in 2003, berusten ze zelfs op pure verzinsels.

Zoals bekend leidden de Aanslagen van 9/11 tot twee nieuwe oorlogen, allerlei "anti-terreur" maatregelen die de burgervrijheden wereldwijd inperkten, en bijzonder veel verdiensten voor de wapen- en olieindustrie. Maar de grootste winst was misschien wel de angst onder de wereldbevolking voor nieuwe terroristische aanslagen, vooral nadat de illuminati ook aanslagen in Madrid, Londen en vele andere plaatsen organiseerden.

De ineenstorting van de North Tower van het World Trade Center in New York op 11 september, 2001. Rechts op de voorgrond zien we Gebouw 7 staan, dat zes uur later ook als een kaartenhuis zou instorten, zĆ³nder dat er een aanslag op gepleegd was. Volgens het overheidsrapport was de oorzaak "een brand veroorzaakt door brandende brokstukken van het WTC"

De ineenstorting van de North Tower van het World Trade Center in New York op 11 september, 2001. Rechts op de voorgrond zien we Gebouw 7 staan, dat zes uur later ook als een kaartenhuis zou instorten, zĆ³nder dat er een aanslag op gepleegd werd. Volgens het overheidsrapport was de oorzaak "een brand veroorzaakt door brandende brokstukken van het WTC"


  Rammelend overheidsrapport

Het bewijs voor een inside job is overweldigend. De meeste mensen hebben hier echter geen enkele weet van, omdat de reguliere media er bijna met geen woord over reppen. Bovendien hebben mensen de eigenschap om hun vertrouwde wereldbeeld te willen beschermen, dus als ze met "samenzweringstheorieƫn" geconfronteerd worden, negeren ze die liever (3). Ze willen simpelweg niet geloven dat regeringen wel eens willens en wetens hun eigen burgers zouden kunnen vermoorden, alleen maar uit geld- en machtsbejag. Want als je dat gelooft, wat betekent dat dan voor je gevoel van zekerheid, en veiligheid? Dat gaat er bij de meeste mensen gewoon niet in, en de elite weet dat. Vandaar dat ze er ook iedere keer mee wegkomen.

Maar laten we hier eens een paar feiten noemen, om aan te geven hoe absurd de officiƫle verklaring van de machthebbers over 9/11 is:

  • Over heel de wereld is bij vliegrampen altijd de zwarte doos teruggevonden. Op twee uitzonderingen na: die van de twee vliegtuigen die in de torens van het World Trade Center in New York vlogen. Wonder boven wonder werd er echter wel een paspoort van Ć©Ć©n van de zogenaamde kapers tussen de puinhopen teruggevonden.

  • De Twin Towers waren speciaal ontworpen om een vliegtuiginslag te kunnen weerstaan. Het hart van de torens bestond uit massief stalen kolommen. Afgezien van het feit dat een kortstondige ontploffing niet genoeg hitte produceert om staal te doen smelten, en een brand al helemaal niet (4), werden de kolommen volledig verpulverd. Dus niet alleen op de verdiepingen waar de inslagen plaatsvonden, maar tot op de grond. In de puinhopen werden door Deense analytici later sporen van springstof gevonden (5).

  • Na de ramp lieten de media de meest hartverscheurende voicemailberichten horen van slachtoffers die vanuit het vliegtuig hun dierbaren gebeld hadden om te vertellen wat er zich afspeelde in het toestel en dat ze waarschijnlijk zouden gaan sterven. Voor sommige 'feiten' uit het officiĆ«le onderzoeksrapport van de Amerikaanse regering in 2004, zoals dat de kapers "messen en doosopeners" gebruikt hadden om de cockpitbemanning te overmeesteren, waren deze berichten zelfs de enige bron.
    Toen onafhankelijke onderzoekers erachter kwamen dat er vanuit vliegtuigen niet met mobiele telefoons gebeld kon worden en dat er in Ć©Ć©n van de vliegtuigen Ć¼berhaupt geen telefoons aanwezig waren waarmee naar de grond gebeld kon worden, veranderde de FBI het officiĆ«le verhaal in een herziening van het rapport in 2006 in de korte mededeling dat er "niet gebeld was vanuit de vliegtuigen" (6).

  • Enkele tientallen meters van de Twin Towers vandaan, stortte ruim zes uur later op diezelfde dag ook nog een ander gebouw in. Dat heette het Salomon Brothers Gebouw, of Gebouw 7. Hier vond echter nooit een aanslag op plaats. Een officiĆ«el rapport schreef deze ineenstorting toe aan "brand veroorzaakt door brokstukken van het WTC". Hier kunnen we maar Ć©Ć©n ding over zeggen: bekijk op YouTube eens een paar video's over brandende gebouwen (1, 2, 3) en een paar video's over gecontroleerde implosies (1, 2, 3), en besluit dan waar de ineenstorting van Gebouw 7 (1, 2) het meeste op lijkt. Je kunt nog zulke mooie overheidsrapporten schrijven, maar dat verandert niets aan alleszeggende beelden (7).

    De BBC, die net als vele andere stations live verslag deed van de aanslagen, meldde trouwens al dat Gebouw 7 ingestort was vĆ³Ć³rdat het daadwerkelijk instortte (8).

    Kaart van de Twin Towers en Gebouw 7

Torens in het niets verdwenen

De tv-beelden lieten zien dat de torens instortten met de snelheid van een vallende steen. Dat is normaal gesproken onmogelijk, omdat hun stalen frame en de etagevloeren de val hadden moeten vertragen. Het gebeurde echter wƩl, en dat betekent dus dat beide torens met een gewicht van 500.000 ton per stuk, met een ongelofelijke dreun de grond had moeten raken. Dit gebeurde echter ook niet. Seismische waarnemingen laten zien dat er nauwelijks sprake was van een klap. De kelder onder de torens was nog gewoon intact en na de opruimwerkzaamheden bleek dat de zogenaamde 'badkuip', de betonnen bak van waaruit hoge gebouwen opgebouwd worden, er nog perfect uitzag.

Ook de hoeveelheid puin zorgde voor vraagtekens. Een dergelijke ineenstorting had per toren voor een berg puin van ongeveer 15 verdiepingen hoog moeten zorgen, maar die lag er bij lange na niet. Van de bovenste ruim honderd verdiepingen is zelfs bijna helemaal niets teruggevonden. Geen bureau's, geen telefoons, geen menselijke lichamen, helemaal niets. De torens leken al tot stof vergaan te zijn voordat ze de grond raakten. En wat het nog vreemder maakte: in de wijde omtrek van de twee torens vlogen tientallen geparkeerde auto's spontaan in brand.

Onderzoekster dr. Judy Wood kwam tot de conclusie dat alleen trillingstechnieken waar de grote uitvinder Nikola Tesla aan het begin van de vorige eeuw al mee werkte en die gepatenteerd zijn, tot zoiets in staat zouden kunnen zijn (9).
De vele toepassingen van deze oeroude techniek, tot het bouwen van piramides aan toe, vormen Ć©Ć©n van de geheimen die bewaard worden binnen de vrijmetselarij. Iedere uitvinder die ze in het publieke domein probeert te brengen, zoals Royal Rife en dr. Hulda Clark die deze techniek gebruikten om er kankercellen in het menselijk lichaam mee te vernietigen, wordt de mond gesnoerd.

Bij een volledige instorting van een gebouw van 110 verdiepingen, zoals de Twin Towers, zou er normaal gesproken voor ongeveer 15 verdiepingen aan puin over moeten blijven. In werkelijkheid lag er voor nog geen 3 verdiepingen aan puin. De rest leek simpelweg in stof opgegaan te zijn

Bij een volledige instorting van een gebouw van 110 verdiepingen, zoals de Twin Towers, zou er normaal gesproken voor ongeveer 15 verdiepingen aan puin over moeten blijven. In werkelijkheid lag er voor nog geen 3 verdiepingen aan puin. De rest leek simpelweg in stof opgegaan te zijn (9)


  Karrevracht aan bewijs

Al deze feiten zouden al genoeg moeten zijn om de officiƫle lezing van de Amerikaanse overheid eens stevig in twijfel te trekken. Maar er zijn er nog veel meer! Die zullen wij hier niet allemaal op een rijtje zetten, want dat hebben anderen al gedaan, en veel beter dan wij dat zouden kunnen (10), (11). Daarom is hier ƩƩn van de meest complete documentaires die er over het bedrog van 9/11 gemaakt is, genaamd "Loose Change". Kijk en oordeel zelf:------------------------------------------------------------------------------------


Andere interessante links:
ļ»æ

Share |


THC-olie kopen

Beeldschermbril kopen


Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.

he's a spacer